maandag 15 april 2019

Infomarkt op woensdag 24 april

Vanaf maandag 6 mei start aannemer Superbeton uit Herselt met de echte werken aan de dorpskern. Valt het weer mee en blijft de werf gespaard van onvoorziene omstandigheden, dan eindigen de werken normaal eind december.

Heb je nog een specifieke vraag over de werken in Olen-Centrum of wil je graag de plannen op groot formaat bekijken? Het kan tijdens de infomarkt op woensdag 24 april tussen 20.00 en 22.00 uur in het gemeentehuis, Dorp 1

Deze infomarkt is geen traditionele infoavond waar je vanop een stoel info verkrijgt over de werken. Het is eerder een interactief moment waar je met specifieke vragen terechtkan. 

Je kan tijdens deze avond vrij de werkplanning en omleiding komen bekijken op grote panelen, een filmpje zien van Aquafin over de gang van zaken van riolerings-, afkoppelings- en wegenwerken of vragen stellen aan de specialisten ter zake. Alle betrokken partijen - het lokaal bestuur Olen, het Agentschap Wegen en Verkeer ( AWV), Aquafin, aannemer Superbeton, studiebureau Stramien/Ara en de bevoegde schepenen – zijn aanwezig. 

Een bezoek brengen aan de infomarkt is geen verplichting. Alle info over de werken verneem je immers ook via al onze andere on- en offline kanalen. Woon je in Olen- Centrum en heb je een specifieke vraag, bijvoorbeeld over het afkoppelen van je woning, dan is de infomarkt echter wel een zeer interessant gegeven.