woensdag 13 februari 2019

Werken Bulestraat met enkele dagen verlengd

De nutswerken ter hoogte van de Bulestraat zijn complexer dan oorspronkelijk gedacht. Hierdoor duren de werken in deze zone enkele dagen langer. De Bulestraat wordt ten laatste op vrijdagavond 22 februari opengesteld voor alle verkeer. Tot dan kan je de Bulestraat niet in- en uitrijden vanaf de gewestweg N152.
Aangepaste omleiding
Vanaf de Industrielaan blijft de Bulestraat bijgevolg nog even enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer. Dit zijn bewoners of mensen die een handelszaak in de Bulestraat willen bereiken. 

Tip: de inritten van de plaatselijke handelszaken zijn bereikbaar vanaf de kant van Het Bremmeken.

Doorgaand verkeer (verkeer dat de Bulestraat enkel gebruikt om de gewestweg N152 te bereiken), volgt nog steeds een omleiding via de Industrielaan om de gewestweg te bereiken.
klik op het kaartje om het te vergroten
Haltes De Lijn

Ook de bussen van De Lijn (lijnen 540 en 542) blijven de omleiding via Industrielaan nog tot eind volgende week volgen. Hierdoor bedienen de lijnen 540 en 542 tijdelijk volgende haltes niet: Industrielaan richting Geel/Westerlo, Kleine Landeigendom, Olen Dorp en Bulestraat. De andere op- en afstapplaatsen blijven behouden. De extra vervanghalte ter hoogte van Paradijs in de richting van Geel/Westerlo blijft van kracht.

Voor buslijnen 305 en 541 verandert er voorlopig niets. Zij blijven in de richting van Herentals de alternatieve reisroute volgen via de Tramstraat. Dit omwille van het stukje eenrichtingsverkeer op de gewestweg. Richting Westerlo/Herselt (de omgekeerde route) volgen de buslijnen 305 en 541 wel de normale reisroute via de gewestweg N152.

Download hier het overzicht.

klik op de foto om deze te vergroten
Fietsers 

Voor fietsers geldt een omleiding langs Het Bremmeken en Ven in de ene richting en het Schoolpaddeke en Drogebroodstraat in de andere richting.

Opgelet: hou bij het gebruik van de fietsomleiding langs het Schoolpaddeke rekening met de drukte rond het start- en einduur van de nabijgelegen school.

Bewoners ontvangen een brief met meer informatie.